Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
27-1
Bestuurslid Ed van Zijtveld geprezen door KNHB!

Tijdens het Nationaal Hockeycongres op zaterdag 27 januari heeft de KNHB ons bestuurslid Ed van Zijtveld beloond en geprezen voor zijn inzet en energie bij de realisatie van een veilig sportklimaat bij MHCU. Ed werd net geen ‘Vrijwilliger van het Jaar’, maar hij kreeg wel een cheque van € 1.000,- die ten goede komt van MHCU voor het verder realiseren van een nog veiliger en beter sportklimaat.


De trofee voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ is een initiatief van de ereleden van de KNHB, met een steeds wisselend thema. Dit jaar was het thema ‘Sportiviteit en respect in een veilig sportklimaat’. Ed van Zijtveld is door het dagelijks bestuur opgegeven omdat hij zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor een veilig sportklimaat binnen MHCU. Ed begon met het introduceren van een vertrouwens contactpersoon, heeft EHBO-cursussen opgezet voor geïnteresseerden en is bezig met het organiseren van VOG's. Ook kijkt Ed altijd vanuit het oog van veiligheid naar voorstellen en ideeën. Dit alles vanuit zijn eigen persoonlijke gevoel en in belang van veiligheid op onze vereniging.


Ik wil iedereen, die Ed heeft geholpen bij het behalen van deze prijs, heel erg bedanken voor alle inzet voor onze mooie vereniging. Ga zo door met z’n allen!

 

Met sportieve groet,

Alex van Leeuwen

Voorzitter MHCU

 

 

 


---------------------------------

Statistieken

woensdag 15 augustus 2018
Aantal leden (info) 375
Nu online 14
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 89,3%

Mededelingen

Clubcompetitie


BAS

(% bezetting bar)

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.