Vertrouwenscontactpersonen MHCU 11-3-2022

Heb je vermoedens van (online) agressie, pesten, uitsluiting, discriminatie of seksuele intimidatie op of rond MHCU? Of heb je daar vragen of opmerkingen over, dan kun je je tot de Vertrouwenscontactpersonen van MHCU wenden. Dit zijn Marjon Peters en Romaike Zuidema. Hieronder stellen beide dames zich voor.

Meer informatie over de rol van de vertrouwenscontactpersonen binnen MHCU kun je hier lezen.

Marjon Peters (rechts op de foto)
Al jaren ben ik als sociaalpsychiatrisch verpleegkundige werkzaam in de GGZ. De laatste jaren in een ambulant team waar ik mensen, partners en familie behandel en begeleid bij een dementieproces. Mijn dochters Sanne en Pam hockeyen bij MHCU. Graag zou ik een bijdrage willen leveren aan de leden, ze een veilige setting bieden waar ze zich kunnen uiten over dat waar ze zorgen over maken. Goed luisteren en niet-oordelen vind ik van belang.

Romaike Zuidema (links op de foto)
In het dagelijks leven werk ik bij een organisatie die strijdt tegen mensenhandel. Ik train professionals, zoals toezichthouders, Veilig Thuis en artsen, op signalen van mensenhandel. Vanuit die rol ben ik gewend om lastige en pijnlijke kwesties bespreekbaar te maken. Tijdens mijn studie heb ik mij o.a. gespecialiseerd in seksuele intimidatie en recht. Ik wil dat iedereen kan genieten van hockey zonder sociale uitsluiting, pestgedrag of geweld. Dit is voor mij de reden mij als Vertrouwcontactpersoon te verbinden aan MHCU. Zelf hockey ik niet bij MHCU, mijn dochter Liv wel. 


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook