Inloggen LISATeam

Twitter MHCU

Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127
2-7
Teamindelingen Jongens B, C en D seizoen 2015-2016

De indelingen voor de jongens B, C & D teams voor volgend seizoen staan op de website. De Technische Commissie heeft de teams heel zorgvuldig samengesteld. Mochten er toch nog vragen zijn kan er contact opgenomen worden met het Jeugdbestuur. De indelingen zijn te vinden door in te loggen op het website en vervolgens te kijken bij de
[ ..lees meer ]

18-6
Vooraankondiging: BitjesHapDag & HockeyKledingmarkt - 5 Sept!

Om iedereen met een gerust hart op vakantie te laten gaan en zonder stress over nieuwe bitjes en groter shirt  voor het nieuwe seizoen….
Op 5 september komt er een:
HapDag  
voor alle leden  op de club voor de verplichte gebitsbeschemer in 2015 door KNHB!
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)


16-6
Save the date - 5 sept op MHCU!!

Noteer 'm vast: zaterdag 5 september - Dé SeizoensOpening 2015-2016 !  = één week voor de competitiestart. Met oa  opening clubhuis,  met een borrel de eerste oefenwedstrijdjes voor JJ in nieuwe team dank ri vrijwilligers leuke activiteiten 
[ ..lees meer ]


Bijlage: banner 5 sept 2015.JPG

Reageer (0 reacties)


13-6
Teamindelingen E & F teams 2015 - 2016

De indelingen voor de E en F teams voor het seizoen 2015 - 2016 staan op de website. De Technische Commissie heeft haar uiterste best gedaan om iedereen in een zo leuk mogelijk team te plaatsen, wat in de E en F toch voorop staat.

Mochten er toch nog vragen zijn kan er contact opgenomen worden met het Jeugdbestuur.

[ ..lees meer ]

13-6
Teamindelingen MEISJES A & B & C & D bekend - seizoen 2015 - 2016

De indelingen voor de meisjes A & B & C & D teams voor volgend seizoen staan op de website. De Technische Commissie heeft de teams heel zorgvuldig samengesteld. Mochten er toch nog vragen zijn kan er contact opgenomen worden met het Jeugdbestuur.

[ ..lees meer ]

1-7
Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015!

Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd .
[ ..lees meer ]

10-6
Foto's spelletjesmiddag jongste jeugd

Op woensdag 3 juni hebben onze jeugdleden van de F-, E- en D8-teams onder een heerlijk zonnetje een zeer sportieve en gezellige spelletjesmiddag gehad.
De foto’s op de Facebookpagina van MHCU zijn het bewijs!

Bekijk ze hier:
[ ..lees meer ]

7-6
Jongste Jeugd Dag op MHCU groot succes

‘Volgend jaar willen we weer meedoen met de Jongste Jeugd Dag bij jullie op MHCU!’,  was het mooiste compliment van de dag.


[ ..lees meer ]

7-6
MF2 Kampioen

In hun eerste seizoen zijn de meiden  F2 (Danique, Juna Noor, Bobbie, Lindsey, Jasmijn, Bente en Bo) ongeslagen kampioen geworden! Door zeer sterk samenspel, zowel aanvallend als verdedigend, werden iedere week de overwinningen behaald.
[ ..lees meer ]

7-6
Kampioenen gehuldigd!

Zondagmiddag 7 juni zijn tijdens de rust van de wedstrijd MHCU H1 - MHC Krimpen H1 de vier jeugdteams die kampioen zijn geworden gehuldigd. In een sfeervolle ambiance werden de teams (MB2, ME1, MF2 en JF1) in het zonnetje gezet. Ook de drie ploegen die bijna kampioen werden (MC1, JD1 en J8D1), ontvingen een traktatie.    
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)


1-6
Jongens F1 kampioen!

Wat een geweldig hockeyteam is Jongens F1! Na de winterstop pas begonnen en direct een hecht team. Alle wedstrijden werden sportief en fanatiek gespeeld. Er werd veel gescoord en het samenspel was zelfs al goed voor deze beginnende hockeytalentjes.
Dit alles heeft tot een heel goed resultaat geleid: het kampioenschap!
[ ..lees meer ]

1-6
Meisjes E1 kampioen!

De meisjes E1 hebben het voor elkaar! Ook de laatste wedstrijd weer gewonnen. Na een seizoen met 19 overwinningen en maar 2 verliespartijen mogen ze zich heuse kampioenen noemen.
[ ..lees meer ]

31-5
Jongens 8D1 bijna kampioen...

Afgelopen zaterdag tijdens de laatste thuiswedstrijd is J8D1 in het zonnetje gezet. Afgelopen seizoen hebben ze laten zien dat ze zowel individueel als als team enorm gegroeid zijn. Na een seizoen van hard werken, fantastisch samenspel en maximale inzet zijn de jongens net geen kampioen geworden. Toch kregen ze zaterdag allemaal een
[ ..lees meer ]

29-10
Vertrouwenscontactpersoon (vcp) binnen MHCU

Wat is een vertrouwenscontactpersoon?
Een vertrouwenscontactpersoon is binnen een sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag of seksuele intimidatie en hier met iemand (anoniem) over wil praten.
Wie is het binnen MHCU?
[ ..lees meer ]


Bijlage: Introductie VCP binnen MHCU(1).pdf

Reageer (0 reacties)Statistieken

dinsdag 7 juli 2015
Aantal leden (info) 318
Nu online 6
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 75,8%

Mededelingen

Clubcompetitie


BAS

(% bezetting bar)

Wedstrijden quicklinks


Recente verslagen

Nog geen verslagen.